وقتی کلام از لپتاپ های سبک وزن یا این که به اصطلاح آلترابوکها می شود , بی اختیار ذهن انسان در راستای لپتاپ های 13 و 14 اینچی میرود که پردازنده U اینتل

قیمت لپ تاپ دارا‌هستند . کمتر آلترابوکی را می توان در سایز 15 . 6 اینچی پیدا کرد که سبک نیز باشد . کمپانی LG البته , این معادله را با ایجاد آلترابوک های 15 . 6 اینچی بر نیز زده و نسل جدیدی از نوتبوک های فوق سبک خویش را به اسم خانواده گرم GRAM از سال 2017 وارد بازار نموده است . روز جاری در اتاق آزمایش طاقت فرسا افزار به بررسی نوتبوک 15 اینچی LG GRAM 15Z970 G . AA5DE6 می‌پردازیم تا با مشخصات و ویژگی ها آن آشنا شویم . با ما همراه باشید .
آلترابوک LG GRAM 15Z970 G . AA5DE6 در یک کارتون سپید رنگ و باریک بسته بندی شده‌است . اقلام درون باکس , دربرگیرنده دفترچه های راهنما , یک مبدل USB به LAN و آداپتور می شود . وزن این دستگاه مضاعف سبک , متساوی 1090 گرم است . نقل و انتقال و جنبش با این آلترابوک فراوان راحت و شادی بخش است . در صورتی‌که که بدون چاره به حمل لپتاپ خویش در مسیر های طولانی میباشید , آیتم دوچندان مطلوبی به شمار می‌رود .
طول این دستگاه در حداکثر ضخامت خویش به 1 . 5 سانتی متر میرسد که زیاد باریک است . فرآورده بدنه آن از آلیاژ منیزیوم است و رنگ آن خاکستری تیره است . هرچند دست تصاحب کردن این لپ تاپ سبک شادی بخش و دارای هیجان است , البته از نگاه قیافه ظاهری , دوچندان کم آب و بی روح می‌کند . پاره ای رنگ و لعاب خوبتر می توانست جذابیت بصری بهتری بخصوص برای خانم ها داشته باشد .
این کامپیوتر همراه مال 2017 ال جی , از لولاها و چفت و بست های به نسبت محکمی تاسیس شده است . از دید ساختاری اگر چه مضاعف سبک ولی سوای نگرانی از خم
 شدگی می توان آن را بارها باز و بسته کرد. اتصالات اطراف لپ تاپ، شامل، یک اسلات برای خواندن کارتهای حافظه SD، یک درگاه USB 2.0، دو درگاه USB 3.1 Gen.1، و یک درگاه USB 3.1 Gen.1 Type C به همراه جک هدفون/هدست و همچنین یک خروجی HDMI می باشد.
از جمله خصوصیات جالب این دستگاه، قرارگرفتن دوبین وبکم آن در لبه مابین مانیتور و کف لپ تاپ است.گرچه شاید دلیل اینکار باریک ساختن هرچه بیشتر صفحه نمایشگر است، اما قرارگیری وبکم در آن بخش باعث می شود در صورت برقراری تماس تصویری، به اجبار صفحه نمایش را در زاویه 90 درجه می بایستی نگه دارید تا صورت شما مشخص باشد. از لحاظ نقطه ی تصویر برداری هم، با توجه به جایگاه پایین به بالای آن، فو دوربین بر روی سوراخ دماغ کاربر خواهد بود که به عنوان هدف تصویر برداری در یک تماس تصویری، چندان جذاب نیست.
در کانفیگ مورد بررسی، ال جی از پردازنده 14 نانومتری Intel Core i5 7200U نسل هفتمی متعلق به خانواده Kaby Lake استفاده کرده است. این پردازنده در کلاس ریزپردازنده های کم مصرف سری U اینتل طبقه بندی می شود که حداکثر سرعت فرکانس آن به 3.1 گیگاهرتز در حالت Boost می رسد.
این پردازنده دارای 2 هسته و 4 رشته پردازشی است، از 3 مگابایت کش Level 3 بهره می برد و مجهز به یک پردازشگر گرافیکی مجتمع به نام HD 620 است که به خوبی از پس استفاده اداری از لپتاپ بر می آید. واقعیت این است که با توجه به ورود پردازنده های نسل هشتمی که عموما یک سرو گردن قوی تر از پردازنده های نسل پیشین خود هستند، خریداری لپتاپ های مجهز به پردازنده های نسل هفتمی آنچنان توصیه نمی شود. هرچند مصارف اداری خیلی پردازش سنگین لازم ندارد، اما قدرت بیشتر، همیشه بهتر است. شرکت ال جی نیز، در نسل های جدید تر 2018 گرم، از پردازنده نسل هشتمی استفاده کرده است که امیدواریم آنها نیز وارد بازار ایران شوند.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت لپ تاپ ایسوس 

لپ تاپ ایسوس


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها